A blogról

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy a Magyar Pergető Válogatott immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Csónakos Pergető Világbajnokságon való szerepléséről a Magyarországról szurkoló horgásztársakat, hozzátartozókat, érdeklődőket megfelelően tájékoztathassuk, velük a kapcsolatot napi szinten tarthassuk, végül, de nem utolsó sorban pedig, hogy támogatóinknak is köszönetet mondhassunk, az általuk biztosított nélkülözhetetlen felszerelésekért.

A blogot a válogatott tagjai, a szövetségi kapitány és a velük utazó segítők fogják szerkeszteni.

Néhány szó az idei világbajnokságról:

A helyszín Írország, azon belül pedig Enniskillen, az Erne folyó. Csodálatos tájegység, ahol a C&R az emberekbe úgymond beleszületett. Ennek köszönhetően a csukák, sügérek igen szép mérettel foghatóak. A versenyen is e két halfaj számít, így erre kell a csapatnak felkészülni.

LOUGHERNEAERIALVIEW

Ahhoz, hogy a csapat közel azonos körülményekkel találkozzon, a tavasz során kellett volna a helyszínen edzeni, mely sajnos a szerény költségvetési keret miatt nem volt kivitelezhető. Éppen ezért a szövetségi kapitánnyal egyetértésben a csapat tagjai és a pergető szakbizottság is úgy látta jónak, ha inkább a verseny előtt terveznek egy hosszabb edzést. Ebben az időszakban a verseny területére már nem léphetnek be, de ahhoz nagyban hasonlító területeken sokat megtudhatnak a halakról, a “működő” csalikról, hogy azt a verseny előtti hivatalos edzésnapokon már ennek megfelelően hasznosíthassák.

A Világbajnokság október 10-13. között kerül megrendezésre, de csapatunk már október 3-án kiutazik, így innentől figyelemmel kísérhető.

Minden nap igyekszünk a tapasztalatokról megfelelően beszámolni, de kérjük legyetek tekintettel arra, hogy nem feltétlenül szeretnénk ide mindent kiteregetni a verseny előtt, hisz ezt akár az ellenfeleink is olvashatják.

Természetesen éppen ez okból kifolyólag ez a blog igen aktív lesz még a világbajnokságot követő két hétben is, amikor a részletes beszámolók, féltett titkok látnak rajta napvilágot…és remélhetően így lesz ez még sok éven át az év ezen időszakában…

Reklámok

3 thoughts on “A blogról

  1. Tavasszal sokkal nehezebb a halakat megfogni mert lassan melegszenek a vizek,,melyebb vizeken nehezebb megkeresni oket…igazaabool most van kaaaanaaaan a csukeszra meg sugerre..most van hiinaar meg tokleveel,tavasszal nincs meeg….ha most egy heet eleeg tesztelesre akkor a csapat nem vesziitett semmit a tavasz kihagyasa miatt…

  2. A kornyezoo tavak vizsziine teabarna de negyven nyolcvan centiig attetszoo,tehaat tisztanak mondhatoo,,csukeszra keet harom meteres viizig nekem a salmo slider tizes FT sziinben jott be de napos idooben a bodri sziinuu is joo a narancssziinuu hassal csak floatereket hasznalok jobb cincalni a tetejeen kissebb hullamzaas jool jon mert segiit a csalivergoodeeseben…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s